You are not logged in.

1

Friday, February 17th 2012, 10:30am

Nenotika kauja vai nepienāca atskaite.

Tātad man sodien 11:26 bij jāpienāk 1k spiegiem uz pretinieka ciematu. Pienāca tie 11:26 skatos ka atskaites nav un spiegi mierīgi brauc mājās. Tāda sajūta ka kauja nenotika.

2

Friday, February 17th 2012, 4:02pm

Varbūt paņemts miera līgums no otra spēlētāja puses ? Nebrīnītos, V^V tā bieži dara, zinu 2 gadījumus, kad pateicoties 1 spamam paņēma miera līgumu. :rofl:
Simtiem iemeslu palikt, viens lai aizietu.
Solis pretī, divi atpakaļ lai aizmirstu.

3

Friday, February 17th 2012, 10:53pm

Varbūt paņemts miera līgums no otra spēlētāja puses ? Nebrīnītos, V^V tā bieži dara, zinu 2 gadījumus, kad pateicoties 1 spamam paņēma miera līgumu. :rofl:
to pašu varu teikt par KB :thumbsup:

EDIT: Ja nav ko rakstīt un nespēj detalizēti atbildēt uz radušos jautājumu, tad labāk neraksti vispār!
Pietiks vienreiz nodarboties ar POSTHUNT!
BA Revis

4

Sunday, February 19th 2012, 12:05pm

Man tieši tāpat bija ar spiegiem, brauca mājās bez nekādas atskaites. Ja būtu bijis miera līgums, tad jau tas būtu redzams tā spēlētāja profilā? Taču nekas tamlīdzīgs nerādījās.

5

Sunday, February 19th 2012, 4:59pm

Ir piedzīvots kkas līdzīgs iepriekš. Tikai toreiz ar armijām. Ja kādam nav slinkums un var atrast, tad apskatās vai nav kkur pie versijām kkas tāds pieminēts, ka tāda un tāda kļūda ir atrisināta, ja nemaldos, esmu kkur lasījis jau par tāda veida kļūdu labojumu... Bet varbūt tomer maldos. Neesmu pārliecināts. Galva nav no tām jaunākajām :fie:

6

Wednesday, February 22nd 2012, 6:24pm

Izsūtīju 5 spiegu uzbrukumus katru uz savu ciemu un pienācā 1 atskaite , cerams neprašas Gameforge to labos..

7

Wednesday, February 22nd 2012, 7:20pm

nezinu kā Jūs sūtāt , man atskaites pienāk vienmēr.

Revis

Komandas līderis

Occupation: Moderēšana

• Send private message

8

Thursday, February 23rd 2012, 12:21am

Trolli tu staigā pa naža asmeni. Piesargies ar GF nonicinošu tekstu rakstīšanu, jo tas var tev beigties nepatīkami. Ja nu kāds šeit ir nepraša, tad laikam jau tas esi tu, ja jau bonim viss strādā, bet tev nē! :)
Katrā gadījumā par šo problēmu painteresēšos un mēģināšu noskaidrot kas par vainu. Tiklīdz būs kāda informācija, tā noteikti jums par to paziņošu.

Draxo

Super Gameoperator

• Send private message

9

Thursday, February 23rd 2012, 12:44am

Quoted

cerams neprašas Gameforge to labos..
Ja reiz spēlē šo spēli un izmanto šo forumu, tad vismaz uzvedies kaut cik pieklājīgi un ar cieņu - jebkurā programmās vai projektā ir sastopamas kļūdas, tāpēc nevajag uzreiz nopelt visu pasākumu.

Kas attiecas uz aprakstīto kļūdu - līdz šim gan nekas tāds nav dzirdēts, ka būtu ziņots (vismaz pēdējā pusgada laikā). Katrā ziņā būtu noderīga kāda sīkāka informācija - kas un kam uzbruka, kad, kurā serverī u.c., lai gadījumā, ja tā tiešām ir kļūda, par to varētu ziņot spēles izstrādātājiem.

10

Thursday, February 23rd 2012, 3:38pm

Uzbruku pamestiem ciemiem , dažreiz spēlētājiem. iekš W1 .

Pienāk tikai retā atskaite.

Piemēram uzbruku viviis atskaite nepienāca un visi sveiki un vesali atgriezās mājās. Uzprasīšu viņam vai pienāca atskaite.

Un revi tu saki ka man vienīgajam ir šī problēma ? Tad paskaties ka arī Trakaisi ir šī problēma bijusi.

1:1

11

Thursday, February 23rd 2012, 9:54pm

Bija gan man. Vairs jau neatceros, kurā datumā un cikos sūtīju spiegus, bet tas bija S4, sūtīju no ciema 473|484 uz ciemu 477|485.

Revis

Komandas līderis

Occupation: Moderēšana

• Send private message

12

Friday, February 24th 2012, 11:26am

Tātad, ja esat pārliecināti par to, ka tā tiešām ir spēles kļūda, nevis problēma ar jūsu interneta pārlūkprogrammu, tad lūdzu detalizēt ziņojiet par šo kļūdu. Ievērojot Kļūdas un defekti - noteikumus un ziņošanas kārtību.
Jo bez detalizētas informācijas es par šo problēmu ziņot negrasos. Lai programmētāji varētu uzsākt darboties viņiem nepieciešama detalizēta informācija par šo kļūdu, jo neviens negrasās meklēt adatu siena kaudzē.

13

Friday, February 24th 2012, 8:19pm

Man pašam gan nav gadījušās augstāk minētās problēmas, bet vai varbūt šoreiz kautkā nav nejauši ieslēgti filtri un nemaz nemanīts tas?..

14

Friday, February 24th 2012, 10:36pm

Nekas nav izslēgts ;// Citreiz pienāk citreiz nē , tāda kā laimes spēle.

15

Friday, February 24th 2012, 11:17pm

tu kaut ko piefantazē - ne vienu reizi tā nav bijis, un 100% es spiegoju 10x vairāk kā tu.

16

Saturday, February 25th 2012, 10:29am

tu spēlē w1 ?

Es tgd spiegiem sūtu līdzi 1 krustu :D

17

Saturday, February 25th 2012, 4:21pm

.

Fon, man ar ir bijusi tieši tāda pati kļūda, toreiz par to ziņoju, jo cenšos ziņot par katru spēlē notikušo kļūdu, lai GF varētu operatīvāk strādāt un mums pašiem būtu daudz mazāk klapatas. Katrā ziņā kopš ziņošanas laikiem, ar šo spēles kļūdu vairs neesmu sastapies, bet nu ir bijuši daži gadījumi viena masīvā uzbrukuma laikā..

18

Saturday, February 25th 2012, 7:42pm

Kļūdas kā jau jebkurā pasākumā ir arī šeit, tikai man tieši šāda veida kļūda nav nekad bijusi.Tas protams neliecina par to,ka citiem tāda nevarētu būt..

19

Sunday, February 26th 2012, 2:29pm

Tātad, ja esat pārliecināti par to, ka tā tiešām ir spēles kļūda, nevis problēma ar jūsu interneta pārlūkprogrammu, tad lūdzu detalizēt ziņojiet par šo kļūdu. Ievērojot Kļūdas un defekti - noteikumus un ziņošanas kārtību.
Jo bez detalizētas informācijas es par šo problēmu ziņot negrasos. Lai programmētāji varētu uzsākt darboties viņiem nepieciešama detalizēta informācija par šo kļūdu, jo neviens negrasās meklēt adatu siena kaudzē.

Ja vēlreiz gadīsies līdzīgi, tad ziņošu saskaņā ar visu kārtību. Pēc tās reizes viss atkal bija normāli.

20

Friday, April 13th 2012, 7:26pm

Nu jau n-to reizi nepienāk atskaite no spiegojuma un spiegi tāpat dodas mājās... Sāk kaitināt.

Mēģināšu pēc noteikumiem visu apraktīt, tātad:

Interneta parlūkprogramma: Google Chrome (arī ar FireFox ir bijis)
Vai iztīrijāt cache/cookies? : nē
Kurā vietā spēlē parādās šī problēma? : 4. serverī, piemēram, sūtot uzbrukumu uz ciemu 472|479
Kad šī problēma parādās? : 13.04.2012. ap plkst. 19:00

Spēles niks: Trakaisi
Serveris: 4.
Alianses nosaukums (ja tāda ir): LN