.
Bet ja nopietni, tad domāju, ka tur ir vairāki labi spēlētāji, pret kuriem visu cieņu. Bet ir tāds bet kā> kroņi, kroņi, kroņi... nu paies laiciņš un tad jau viss nostabilizēsies, tā kā tam jābūt...
Neko sliktu nevaru par savu aliansi teikt, protams ir vājie punkti, bet pie tiem tiek strādāts
Katrā ziņā, mūsu zelta laikmets un zvaigžņu stundas ir vēl tikai vēl priekšā
..........
Nu pagaidām nearko nav izcēlušies, tpc varu ievietot fermu sarakstā... bet kā jau teicu, viss vēl priekšā, vrb ar laiku sevi pierādīs
nu ir arī izņēmumi, kuri pat ar kroņiem spēlēt nemāk!
4. (~KV~) Laba aly ar labiem spēlētājiem
Quoted
protams, ir vājie punkti, bet pie tiem tiek strādāts (Ricis)
pagaidām!
) , tad, varbūt, izveidosies konkurētspējīga aly!
DDDDD Kā visos līdz šim serveros kuros šis sastāvs aptuveni spēlējis ,vienmēr pret mani servera sākumā atliek grāfus. Jums izšāva ?
jā,izradās,ka fermerīši arī māk deffot.Dažiem tipiņiem sanāca iegriezt skaistiVarbūt sakritība , bet tas nemaina faktu ka vairāki no jūsu ally megina mani sasist un zaudē armiju![]()

nea,tu nekļūdies,vienkārši daži asprāži lika saprast,kas ir art ally viņu acīs,kkas līdzīgs vārdam-slikts bet ne tik izteikti,drīzāk sinonīms-fermasUz aliansi jau skatās kopumā, nevis vērtē pēc viena spēlētāja. Tā pat jāteic neesmu manijis, ka kāds būtu teicis, ka jūs esat slikti, jeb es kļūdos?
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH