You are not logged in.

1

Sunday, January 1st 2012, 8:31pm

Ceturtās pasaules septītnieks.

Tā tad tie kas spēlē ceturtajā pasaulē, izsakam domas par alianšu top7.
1. Vilkaču Spēks - Šķiet saliedēta alianse, visai spēcīgs sastāvs, kā sabiedroto pārstāvis varu teikt, ka izpalīdzīgi spēlētāji, cik nu ir nācies lūgt dažāda veida palīdzību, tomēr jāteic, nebūtu iespēja par kroņiem kārtīgi atrauties no citiem, nebūtu arī nr.1. alianšu topā, laigan tāda ir spēles iespēja, kam iespēja izmantot tie izmanto, un tur neko nepārmest, katrā ziņā, apsveicami. :thumbup:
2. Last Nightmare - Interesants sastāvs, par kroņiem nemaz nesākšu runāt.., ir spēlētāji kurus labprātāk redzētu savas pārstāvētās alianses sastāvā, bet būs interesanti tikties kaujās.., kad alianse izveidojās likās, ka nekas tur nesanāks, bet pašlaik nr.2.., laigan reālās spējas iezīmēsies pēc kāda mēneša kad sāksies reālas kaujas.
3. Krītiņu Banda - Neizteikšos par savu pārstāvēto aliansi.., vienkārši labākie :boobies:.
4. Kuršu vikingi - Alianses līderis ir spēlētājs, kuru es respektēju un cienu, labprāt redzēt ~KB~ rindās, bet būs interesanti kārtējo reizi paspēkoties kaujas laukā, ja vien būs šāda izdevība.. Alianses sastāvs, salīdzinoši normāls, vairs nav liela daļa fermu kas bija laikā, kad alianse tika dēvēta par Karaļa Muskatieriem.. Interesanta alianse.
5. Art of power - Teiksim tā, godīgi sakot, izskatās, ka tur ir savākušies spēlētāji kuri netika uzņemti top4 aliansēs, bet vispār ceru, ka šī alianse pastāvēs vēl ilgi.
6. *Night Knights* - Laika jautājums līdz šīs alianses vairs nebūs..
7. Immortals - Arī laika jautājums..
Simtiem iemeslu palikt, viens lai aizietu.
Solis pretī, divi atpakaļ lai aizmirstu.

2

Monday, January 2nd 2012, 4:54pm

par aliansēm no pozīcijas nr.1 līdz nr4. varu teikt vienu,diezgan spēcīgas un saliedētas alianses,kurās spēlē daudzi pieredzējuši spēlētāji.To varu apgalvot droši,jo šajās ally ir izkaisīti daudzi manas w1 alianses biedri,ar kuriem ir karots kopā.
par art-nav savākušies nepieņemtie vai atstumtie,ir savākušies vairums tādu,kuri sāka spēlēt sāka vēlāk,kā top4 alianses,kuras jau bija savu vietu dabūjušas un nostiprinājušas.Šobrīd art ir apvienotā ar 7sin un aliansei ir potenciāls,tiek darīts viss iespējamais lai attīstītos,kā arī aliansē ir gudri spēlētāji,tāpēc varu apgalvot,ka ar izteikumiem uzmanīgi,laiks rādīs.

par tādām ally kā NK vai gods man nav ko teikt.NK lielākā daļa sastāvs ir bijušie 7sin biedri,kuri izrīkojās riebeklīgi un zemiski,tātad vairums neuzticamu haltūristu.
Gods aliansi vispār izveidoja čalis no Brazīlijas,kurš jau ir izveidojis kaut ko citu.
miers mājās.
God Bless The Dead

3

Monday, January 2nd 2012, 6:29pm

Es jau neko nesaku par jūsu aliansi, veiksmi, ja vadība pratīs pareizi vadīt aliansi, viss būs okē.

Ricis.

Beginner

Occupation: Latvija of course

• Send private message

4

Monday, January 2nd 2012, 6:53pm

1. V^V Nu ko gan lai saka, par cik mūsu sabiedrotie, tad jau varu teikt tikai to labāko. Un ja godīgi tā arī ir, uzskatu ka viņi ir pelnījuši būt topa augšgalā, un ir prieks, ka varam spēlēt un karot ar V^V vienā pusē :)
2. LN. personīgi nepatīk :D Bet ja nopietni, tad domāju, ka tur ir vairāki labi spēlētāji, pret kuriem visu cieņu. Bet ir tāds bet kā> kroņi, kroņi, kroņi... nu paies laiciņš un tad jau viss nostabilizēsies, tā kā tam jābūt... :airborne:
3. ~KV~ Nu bet protams ka Ze Best ^^ Neko sliktu nevaru par savu aliansi teikt, protams ir vājie punkti, bet pie tiem tiek strādāts :) Katrā ziņā, mūsu zelta laikmets un zvaigžņu stundas ir vēl tikai vēl priekšā :rolleyes: .......... :minigun: :crazy:

4. ~KV~ Nu pagaidam neko dižu no viņiem neesmu sagaidījis, bet arī šajā aliansē ir daži labi spēlētāji, kurus uzskatu par labiem pretiniekiem :)
5. art Nu paredzu kad arī viņu laiks būs tikai priekšā, biedru daudz, visi samērā sīki... protams daļa no viņiem sāka vēlāk, tpc nevēlos norakstīt, vrb vēl paspēs izsisties un sevi pierādīt ;) Nu pagaidām nearko nav izcēlušies, tpc varu ievietot fermu sarakstā... bet kā jau teicu, viss vēl priekšā, vrb ar laiku sevi pierādīs :)
6. *NK* godīgi sakot redzu tikai vienu sakarīgu spēlētāju, pārējos varu droši saukt par fermām, tpc tikai laika jautājums, līdz viņi pazudīs, manā skatījumā ;)
7. Gods Arī tikai laika jautājums.... ;)
Man vienalga kas te bija pirms manis> pēc manis būs gruvešu kaudze...
Labāk mirt stāvot kājās, nekā dzīvot tupot uz ceļiem...

5

Monday, January 2nd 2012, 7:12pm

Nu pēc šodienas V^V savas akcijas manā skatījumā ir ļoti pacēluši, LN nokrināts līdz mīnusiem. 8)

6

Tuesday, January 3rd 2012, 12:04am

vajag man arī iespamot :D
1. (V^V) Laba aly ar labiem spēlētājiem, nu protams, ir arī daži izņēmumi!
2. (LN) Laba aly ar, laikam, labiem spēlētājiem :D nu ir arī izņēmumi, kuri pat ar kroņiem spēlēt nemāk! :whistling:
3. (~KB~) Patīk aly nosaukums! :thumbsup: Laba aly ar labiem spēlētājiem!

Quoted

protams, ir vājie punkti, bet pie tiem tiek strādāts (Ricis)
4. (~KV~) Laba aly ar labiem spēlētājiem :beer: pagaidām!
5. (art) Ja spēs to ''mazo'' spēlētāju LIELO daudzumu nokontrolēt un attīstīsies (ja to ļaus pretinieki :D ) , tad, varbūt, izveidosies konkurētspējīga aly!
6. vai ta ir vēl kādas alianses? :lol:

:done:

Ricis.

Beginner

• Send private message

7

Tuesday, January 3rd 2012, 11:48am

Vēlos atvainoties manā iepriekšējo postā ir kļūda... pie 3šās vietas es gribēju rakstīt ~KB~ bet kļūdas pēc ierakstīvu ~KV~ bet protams ka es biju domājis par KRĪTIŅU BANDU, kā trešo aliansi ;)
p.s piedodiet man, lkm biju kko lietojis :D

8

Tuesday, January 3rd 2012, 12:13pm

1 V^V Itkā pirmā ally , bet viņi lūdz vēl citus KV biedrus lai palīdz atsist mani kurš ir 3 x mazāks nekā katrs no viņiem.
Un jā dzīves ar viņiem nav. Jums cepī ?
2 LN žēl paliek viņus , par to lielo kroņu pirkšanas daudzumu , ne esu sastapies ar viņiem.
3 ~KB~ Vienīgā ally no top 4 , kuru uzskatu par turienei piederošu.Daži nodevēji tur ir , bet tā ally laba.
4 ~KV~ :DDDDDD Kā visos līdz šim serveros kuros šis sastāvs aptuveni spēlējis ,vienmēr pret mani servera sākumā atliek grāfus. Jums izšāva ?
5 art savējie ,bet ar laiku mēs attīstīsimies līdz parējo ally līmenim , jo šī ally ir tiem kuri sāka vēlāk.Bet ar katru dienu mēs jums tuvojamies. :revis:

9

Tuesday, January 3rd 2012, 2:50pm

1 V^V Itkā pirmā ally , bet viņi lūdz vēl citus KV biedrus lai palīdz atsist mani kurš ir 3 x mazāks nekā katrs no viņiem.

V^V un KV? tu kaut ko ne to pīpē! :D Varbūt V^V un ~KB~?

10

Tuesday, January 3rd 2012, 2:56pm

Varu iedot atskaišu screenshotus visi vienā rindā kopēji pa nakti ,reizē izsūtija.

11

Tuesday, January 3rd 2012, 3:22pm

Varu iedot atskaišu screenshotus visi vienā rindā kopēji pa nakti ,reizē izsūtija.
varbūt, tikai sakritība, bet ja vari, tad iemet screenu!

12

Tuesday, January 3rd 2012, 3:40pm

Varbūt sakritība , bet tas nemaina faktu ka vairāki no jūsu ally megina mani sasist un zaudē armiju :D

Ricis.

Beginner

• Send private message

13

Tuesday, January 3rd 2012, 4:03pm

Vēl, ko gribēju izteikties. Runājot par mūsu sirdsmīļajiem sabiedrotajiem V^V... aizirsu pilnībā izteikties, protams es ļoti priecājos ka spēlējam vienā virzienā ar vienu domu gājienu, bet topa augšgalā viņi pārsvarā pateicoties tikai kroņiem... :pump:

14

Tuesday, January 3rd 2012, 5:07pm

Varbūt sakritība , bet tas nemaina faktu ka vairāki no jūsu ally megina mani sasist un zaudē armiju :D
jā,izradās,ka fermerīši arī māk deffot.Dažiem tipiņiem sanāca iegriezt skaisti :)
un par sīkajiem/neaktivajiem spēlētājiem-viņi tāpat ar laiku izzudīs,ja neiznesīs pretinieki,iznesīs savējie.
God Bless The Dead

15

Wednesday, January 4th 2012, 11:20am

3 KV un 1 VV nevar manu pilsētu nogrāfot , noobs.

Kurš teica ka art ir slikta ?

16

Wednesday, January 4th 2012, 2:13pm

Uz aliansi jau skatās kopumā, nevis vērtē pēc viena spēlētāja. Tā pat jāteic neesmu manijis, ka kāds būtu teicis, ka jūs esat slikti, jeb es kļūdos?

17

Wednesday, January 4th 2012, 3:47pm

Uz aliansi jau skatās kopumā, nevis vērtē pēc viena spēlētāja. Tā pat jāteic neesmu manijis, ka kāds būtu teicis, ka jūs esat slikti, jeb es kļūdos?
nea,tu nekļūdies,vienkārši daži asprāži lika saprast,kas ir art ally viņu acīs,kkas līdzīgs vārdam-slikts bet ne tik izteikti,drīzāk sinonīms-fermas :)
God Bless The Dead

18

Wednesday, January 4th 2012, 4:25pm

Lai nu kā, bet novēlu jums izaugt par konkurēt spējīgu aliansi. Pagaidām tas vēl ir pavisam iespējams.

19

Wednesday, January 4th 2012, 4:39pm

Lai nu kā, bet novēlu jums izaugt par konkurēt spējīgu aliansi. Pagaidām tas vēl ir pavisam iespējams.
centīsimies :)
God Bless The Dead

20

Wednesday, January 4th 2012, 8:15pm

Labs vakars!
Pirms pāris dienām sāku spēlēt šo spēli. Ieinteresēja. Labprāt iesaistītos kādā no top5 aliansēm...