Nu fermas ir katrā aliansē, to nu nenoliegt, nu labi varbūt fermu nav tikai VW un KOR aliansēs, bet pārējās es domāju, ja meklētu atrastos kāda ferma....Īpasš spēlētajs ricis123 rakstās pa visu forumu ka KH ir fermas, bet uz savu aliansi neko sliktu nesaka, bet labi zināms SPQR labas fermas! Katrā aliansē ir pa fermai dažās vairāk dažās mazāk!
gan jau pretinieki mācēs pateikt manā vietā
(ir tur tikai viens spēlētājs - kas tādā veidā šķiet sevi velas pasargāt no nelabvēļiem (bet es tomēr pamanīju viņa viltību
)) Ak jā uz brīdi pat padomāju ka KOR ir izjucis un tur palicis tik 1 spelētājs (spoks) P.S. Ja kāds no KOR lasa šo te postu tad pieversiet uzmanību ka ir tāds veidojums arī kā K0R (nē ne KOR tas ir bet gan K0R (k - nulle - R) pilnīgs plaģiāts + un ir nokopēta īstā KOR alianses lapa... Nu te mazliet pasmējos kad to topā ieraudzīju(ir tur tikai viens spēlētājs - kas tādā veidā šķiet sevi velas pasargāt no nelabvēļiem (bet es tomēr pamanīju viņa viltību
)) Ak jā uz brīdi pat padomāju ka KOR ir izjucis un tur palicis tik 1 spelētājs (spoks)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH