You are not logged in.

1

Friday, April 22nd 2011, 9:37pm

Jauna 3. pasaule??

Sākumlapā mirko šāds tekstiņš: Jauns serveris 3 tiks atvērts 27.04.!
Kāds par šo sīkāk negrib pastāstīt?
Es no visas sirds ceru, ka tā ir kkāda druksas kļūda, un nekāda jauna servera nebūs!!
Bet ja tomēr, tad viss ko varu pateikt noteikumu robežās, ka GF no savām kļūdām nemācās un paši izputinās šo projektu..
Ogame.lv jau tika izputināts dēļ tā, ka jauni serveri vērās viens pēc otra, bet jauni spēlētāji gandrīz nenāca klāt. Visos serveros valdija liels klusums, un tā ar laiku, ogame.lv izmira...
Es gribu palūgt kingsage.lv komandai, ja ir iespēja, mēģināt atrunāt GF no vēlvienas lielas kļūdas, un neatver jaunu serveri tik ātri..!!

2

Sunday, April 24th 2011, 1:26pm

Pēc foruma vien var saprast, ka šī spēle ir izmirusi/izmirstoša. divas dienas ne viens spēlētājs, ne paša spēles komanda nav atbildējusi un neko ierakstījusi :D

3

Sunday, April 24th 2011, 11:21pm

Spēles komandai Te vajadzēja atzīmēties, ka ir izlasījusi tēmu?
Kad kāds varēs par to sīkāk pastāstīt, tad arī ierakstīs. Ja neko neraksta - tātad pagaidām komentāru nav :P

miayo

Spēles Administrātore

• Send private message

4

Monday, April 25th 2011, 9:54am

Drukas kļūda tā nav un jauns serveris tik tiešām tiks atvērts jau 27 aprīlī.
Te ir info par tā uzstādījumiem => Tiks atvērts jauns serveris - Serveris 3!

Paši arī esam pārsteigti par servera atvēršanu, jo spēlētāju tā jau mums maz,.. kaut gan jauns serveris tā ir kādam jaunam spēlētājam iespēja izvirzīties vai pat vienkārši izdzīvot...
Grūti teikt kā labāk..kaimiņiem lietuviešiem pat otrais serveris netika atvērts un kā redzam, tad .lt servera vairs nav...

5

Monday, April 25th 2011, 10:19am

Nu vismaz labi, ka šis ir x2 reizes ātrāks serveris, tas varētu piesaistīt vēl pāris spēlētājus..
Bet s1 un jo īpaši s2 strauji izmirs dēļ jaunā servera.
Dažreiz tiešām gribas pateikt, ka tie GF nemaz nedomā par pašu spēli un to spēlētājiem, bet tik par to, lai naudiņa krīt kabatā..
Kamēr būs te, kas tērēs naudiņu priekš kroņiem, tikmēr .lv neaizvērs, bet jautājums, cik ilgi tie sponsori spēlēs tādos apstākļos.

Revis

Komandas līderis

Occupation: Moderēšana

• Send private message

6

Monday, April 25th 2011, 11:22am

Tieši tā! Šis būs speed serveris, tā teikt testa serveris. Visi jaunie uzlabojumi tiks vispirms likti tieši uz 3 serveri, lai pēc iespējas ātrāk atrastu kļūdas un tās izlabotu. Un tikai tad uzlabojumi tiks ieviesti pārējos serveros.

Protams, pie mums spēlētāju ir gaužām maz, bet iespējams tieši tādēļ GF ir izdomājuši to ieviest pie mums, tādējādi piesaistot vairāk cilvēku arī no citu valstu serveriem. Turklāt, pie mazāka skaita spēlētāju GF būs viglāk strādāt ar defektiem utt, jo nebūs miljoniem ziņojumu par vienu un to pašu bug. :D

7

Wednesday, April 27th 2011, 2:46pm

Vienīgā problēma ir tā, ka vasarā spēlētāju skaits pamatīgi samazinās. Arī es - ziemā turēju roku uz pulsa cauru dienu, bet tagad domāju vai vispār nedzēsties ārā, jo dažkārt pat trīs dienas nesanāk ienākt.

8

Wednesday, April 27th 2011, 2:49pm

Jānodrošinās ar pamatīgu defu un tad var arī nenākt 3 dienas :) Bet vispār jau, ņemot vērā, ka miega režīma problēmas ir salabotas, var jau tai vasarā ar pauzēm spēlēt, vienīgi ar attīstību ies švakāk, attiecīgi grūtāk turēties pretī citiem.

9

Wednesday, April 27th 2011, 4:43pm

Es arī personīgi esmu izbrīnīts par to jauno serveri. Tiešām te pamirums ir baigākais, bet nu pats sāku arī spēlēt dēļ jaunā servera. Cerams arī daudz vairāk spēlētāju saraisīsies. 8o
Atceries, ka pasaulē ir pilns ar nelabvēļiem.
:huh:

10

Wednesday, April 27th 2011, 4:58pm

Nu pagaidām lielā tempā vairojas :) Jācer, ka tik pat lielā tempā no pārējiem serveriem nepazudīs :D

11

Wednesday, April 27th 2011, 5:22pm

Nu speed serveris ir laba lieta jebkurā gadījumā, kā būs ar spēlētājiem, tad jau redzēs, bet cerēsim uz to labāko

12

Wednesday, April 27th 2011, 7:18pm

Pirmajai dienai 160, nezinu tas daudz vai maz, lai gan pieļauju, ka s2 apmērus varētu arī nesasniegt, no otras puses - tomēr speeds, varbūt ieinteresēs tautu :)

13

Wednesday, April 27th 2011, 7:46pm

Protams speed serveri visi grib jebkurā GF spēlē tāpēc arī noteikti ieintresēs. Pagaidām jau DA ir kā mudž spēlētāju. :rolleyes:

EIDT: Skatos, kad serveru sadaļa vēl nav pielikts 3 servers. Cerēsim, kad drīz tas tiks pielikts.
Atceries, ka pasaulē ir pilns ar nelabvēļiem.
:huh:

14

Wednesday, April 27th 2011, 8:48pm

Pirmajai dienai 160, nezinu tas daudz vai maz, lai gan pieļauju, ka s2 apmērus varētu arī nesasniegt, no otras puses - tomēr speeds, varbūt ieinteresēs tautu :)
Pat ja tas nebūtu speed serveris, viņš tāpat pārsniegtu s2 apmērus..
Jo daudzi, kad pievienojas spēlei, izvēlas vainu jaunāko serveri, vai vecāko, vidējos serveros pāris tik pievienojas..
s2 nav nākotnes.. Tie kas tur spēlē, ātri viens otru iznīcinās, un beigas..

15

Wednesday, April 27th 2011, 9:00pm

Man kaut kā šķita, ka uz s2 dikti visi metās, lai sevi pierādītu, jo s1 jau vairs nebija iespējas, bet pamatā taču iekš s2 spēlē tie paši, kas s1, tāpēc man tā pārliecība par s3 nav tik liela, bet nu cerēsim, ka kļūdos un Tev taisnība :)
Vienīgi žēl par to iznīcināšanu, tie paši spēlētāji taču spēlēs s3, tad jau tur tāda pati nākotne :(

16

Wednesday, April 27th 2011, 11:01pm

Dziļas nopūtas par jauno serveri.
S1 praktiski izmiris - nedomāju, ka 10 spēlētāju savstarpēju uzkarošanu ik pa laikam, var saukt par severa dzīvotspēju. Turklāt noslāņošanās ar katru brīdi paliek ar vien nopietnāka. Jaunajiem S1 vispār praktiski nākotnes nav, jo tad vajag lielu muguru - savādāk tie pārdesmit ofi lielajiem tāds nieks vien ir, lai turētu karti kompaktu.

Cik dzirdu, tad vairums savus kontus vienkārši velk aiz nostaļģijas un sen nav tāds nopietns iekāriens - ir uzplaiksnījumi, bet tas arī viss.

Pāri visam tādas nelāgas priekšnojautas par šo visu, jo ar trim serveriem var nokaut visu projektu - izmaksas lielākas un sponsori no S1 ar katru mēnesi tikai samazināsies.

Piekristu arī tiem, kas min, ka S2 tas varētu būt liktenīgi, jo serveris nesen tik atvērts un izdevīgāk būtu vienkārši pārmesties uz S3, kur potenciāls attīstībai krietni straujāks, bet tas nozīmē atkal no barankas sākt ...

Kad GF lemšana par nākamo serveru klapēšanu ciet? ir kāda informācija?

Ar cieņu,
Oraculs

17

Wednesday, April 27th 2011, 11:12pm

No kurienes Tev informācija, ka viņi tā sanāk un lemj par serveru klapēšanu ciet? Es pirmo reizi dzirdu par tādu organizētu lemšanu, pieļauju, ka lemšanai nav grafiks. Drīzāk laiku pa laikam izskata, ko slēgs un tad top grafiks, KAD slēgt ko ciet...Protams, varu kļūdīties, bet nu visu laiku jau kaut ko slēdz ciet :) Tikai nepamana neviens, jo vai nu infa neskar vietējos un netiek publicēta, vai nu neinteresē. Te vienkārši infa izplatījās dēļ Ogames, bet tā jau ne pirmā ne pēdējā reize, kad kaut ko ver ciet.
Pēc kaimiņu noklopēšanas, man jau šķita, ka mums arī giljotīna virs galvas karājas, bet nekā... mums ir spīds... :D

Varbūt Miayo kaut ko zina par nākamajām slēgšanām, man šāda informācija nav zināma.

18

Wednesday, April 27th 2011, 11:19pm

Gan jau tie friči kādā kambarī pa kluso lemj :)

Ir kaut kāds spēlētāju limits uz serveri? Nezinu kāds ir maintanance costs, bet nu visticamāk, ja kaut kāds vidējais Premium pircēju skaits nokrītās, tad attiecīgi serveris var palikt neizdevīgs, jo reāli pa viņu ņemas, piemēram, 50 resnuļi :P

Man tāds pamuļķīgs jautājums, tā karte sākumā cik liela ir (jaunā serverī)? neesmu redzējis (negribu reģistrēties, lai paskatītos, varbūt var kāds screen ielikt)

Ar cieņu,
Oraculs

19

Wednesday, April 27th 2011, 11:31pm

Ja ir kaut kāds limits, tad to visticamāk zina viņi paši un neviens cits :) Tas no manas pieredzes... Plus arī, cik man zināms, vismaz citu kopienu sakarā - ļoti tiek skatīta peļņa, pēc tā arī liek labojumus un citas lietas. Ja valsts salīdzinoši mazāka vai nabadzīgāka, mazāk arī maksātspējīgu spēlētāju, mazākas naudiņas, tātad uzlabojumus un atjauninājumus dabū pēdējie. Es pieļauju, ka tā ir ar visām spēlēm, jo tas ir loģiski, dzīvē jau tāpat - ir VIP klienti un ir visi pārējie :)

Lai gan, spriežot pēc s3 atvēršanas, mūsējie labi pērk kroņus laikam :D

20

Thursday, April 28th 2011, 3:17pm

GF paši vainīgi pie daudzu serveru neaktivitātes, jo nemaz nemāk vadīt projektus (par sevi neko nesaku)..
Spēle būtu daudz aktīvāka, ja GF biežāk veidotu uzlabojumus nevis tik labojumus. Jo biežāk spēlē ieviesīs kko jaunu, jo mazāk spēlētāju ies prom. Viss ar laiku apnīk, ja nav nekā jauna..
Cik redzu, ikariam bieži tiek ieviesti jaunas lietas un uzlabojumi, un lūk arī rezultāts, aktīvākais GF projekts (manuprāt)
Bet GF tik domā, kā piepildīt maciņus..