This post has been edited 2 times, last edit by "Delonghy" (Jul 22nd 2009, 6:57pm)
armija buutu gan jaapatur
kaut vai afganistaanas misijaam tak jaapmaaca karaviiri![]()
gluzi kaa senajos laikosno6aut ir parak neinteresanti...un parak viegla nave priek6 viniem labak izsutit vinjus visus uz vientulu salu lai dzivo tur ar aizliegumu atgriezties...ja jau nepatik dzivot 6ada sabiedriba lai dzivo tada kadu vins ir izvelejies0)![]()
pasvītroju lietas , kas delongy idejā līdzinās PSRS , lai sveicināts dižais līderises valsti nevaditu)to daritu pa6a tauta -
es iznicinatu valsti ka vienu no eksploatacijas iericem...padzitu burzujus no rupnicam atdodot to stradniekiem, ta pat ar zemi visus burzujus nah...zemnieki dzivotu priek6sevim nevis priek6 kada lai nopelnitu naudu un nopirktu maizi...utt)) pataisitu visus vienlidzigus atnemtu visiem tiesibas kuras pataisa vinjus augstakus par citiem) izformetu armiju kura Latvijai nav vaidziga ta vieta butu tautas armija kura ir daudz reizes efektivaka par regularo armiju))kura tiktu mobilizeta kad vina ir nepiecie6ama...iedzivotajiem paraditu ka vajam pa6organizeties sakt dzivot kommunas un dzivot ne priek6 sevim bet priek6 sava tuvaka(ne tikai tuvaka no gimenes vai sievas bet gan kaiminja utt...) kr4 izveidotu Anarhiju...
ka piemeru varu minet Aragonas komunu Spānijā 1937 gadā tāpat varu minēt par piemēru Batkas Mahno anarhistisko apgabalu Gulaipole ja nemaldos 1918 gads))tapec ta nav fantazija vai tikai utopija...ta ir nakotne...

This post has been edited 2 times, last edit by "Delonghy" (Jul 23rd 2009, 12:14am)
tevi ar kaajas speerienu araa no valsts jaaizdzen buutupasvītroju lietas , kas delongy idejā līdzinās PSRS , lai sveicināts dižais līderises valsti nevaditu)to daritu pa6a tauta -
es iznicinatu valsti ka vienu no eksploatacijas iericem...padzitu burzujus no rupnicam atdodot to stradniekiem, ta pat ar zemi visus burzujus nah...zemnieki dzivotu priek6sevim nevis priek6 kada lai nopelnitu naudu un nopirktu maizi...utt)) pataisitu visus vienlidzigus atnemtu visiem tiesibas kuras pataisa vinjus augstakus par citiem) izformetu armiju kura Latvijai nav vaidziga ta vieta butu tautas armija kura ir daudz reizes efektivaka par regularo armiju))kura tiktu mobilizeta kad vina ir nepiecie6ama...iedzivotajiem paraditu ka vajam pa6organizeties sakt dzivot kommunas un dzivot ne priek6 sevim bet priek6 sava tuvaka(ne tikai tuvaka no gimenes vai sievas bet gan kaiminja utt...) kr4 izveidotu Anarhiju...
ka piemeru varu minet Aragonas komunu Spānijā 1937 gadā tāpat varu minēt par piemēru Batkas Mahno anarhistisko apgabalu Gulaipole ja nemaldos 1918 gads))tapec ta nav fantazija vai tikai utopija...ta ir nakotne...![]()
es gan , ja būtu premjerministrs, izagtu valdti vēl tukšāku, nopirktu sev salu un dzīvotu tur, okeāna krastā dzertu margaritas un man būtu lieliska dzīva, darītu ko gribētu, tik galvenais tikt pie varas pirms nākošā aizdevuma , lai " PESO " dabūtu![]()
Paldies, ka nkk pasvītroja manas domas.galvenais šobrīd tur neatgriezties, kaut gan jau te sola visādus gardumus - talonus utt..
![]()
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH